fbpx

Vi är väldigt glada att tidningen ”Norra Halland” uppmärksammat oss i dagens tidning (27 mars). Alltid roligt att få lokal spridning så att så många som möjligt får chansen att se vilka tjänster vi erbjuder. Telefonen har gått varm idag 🙂

Läs gärna artikeln, texten från artikeln kommer inklippt i detta inlägg:

 

Ger en guldkant i vardagen

 

Hos Isabelle Eklund kan man prenumerera på blombuketter

Affärsidén dök upp i samband med hennes bröllop. Nu driver Isabelle Eklund ett företag som erbjuder prenumerationstjänster på blommor och dekoration under olika event.

”Jag gillar att duka upp, sätta ihop blombuketter och är duktig på smådetaljer” säger hon.

Isabelle tycker det är kul med inredning, event och blommor. Det var när hon själv skulle gifta sig som hon insåg att detta skulle hon kunna jobba med.

”Jag gillar att pyssla och jobba kreativt och är en skapande person.”

Hon började undersöka marknaden, ringde runt, gick ut på sociala medier och pratade med vänner.

”För ett halvår sedan registrerade jag företaget Bella dukar AB. Jag ville att det skulle vara personligt med mitt namn för att visa att det är jag som gör det” säger Isabelle som kallas för Bella.

Affärsidén är att erbjuda kunder prenumeration på blombuketter. Antingen varje vecka, varannan eller var fjärde vecka. Blommorna levereras direkt till kund och det finns tre olika storlekar, i olika prisklasser att välja bland. Kundkretsen är blandad.

”Det är privatpersoner i olika åldrar och även företag. Vissa ger bort en prenumeration i present tillsammans med en fin vas till exempel. Det känns som att folk unnar sig idag och tycker det är viktigt med en extra guldkant i vardagen. Det gör så mycket att ha det lite fint hemma” säger Isabelle.

Isabelle sköter försäljningen hemifrån via sin näthandel. Blommor köps in via en grossist som levererar till en lokal i Mölndal där hon binder buketterna.

”Jag har ett samarbete med en blomsterhandlare och får använda en del av lokalen där jag också har tillgång till hans kyldiskar”.

När buketterna är färdigbundna levereras de direkt till kund av ett fraktföretag.

”Jag jobbar med säsongens blommor som just nu kan vara tulpaner. Jag har min egen stil och gör olika sorters buketter varje vecka. Jag tycker om att använda färska och torkade blommor ihop och blandar gärna in kvistar. Det blir heller inget svinn eftersom jag vet exakt hur många blommor som går åt. Det ska vara hållbart för miljön och det ska märkas att det är mitt ”stuk” på det” säger Isabelle.

Förutom att erbjuda prenumerationer på blommor tar Isabelle även uppdrag där det handlar om att dekorera vid olika event eller bröllop.

”Det kan vara allt från att skapa brudbuketten till att dekorera hela lokalen med blommor och göra dukningen med allt vad det innebär.”

Responsen från kunderna har varit god. Framöver finns planer på att utvidga satsningen. Då skulle det kunna bli aktuellt med andra städer och specialsatsningar mot vissa branscher. Men än så länge är det fokus på närområdet som gäller.

”Det har gått väldigt bra hittills och det har spridit sig” säger Isabelle Eklund.

Faktaruta:

ISABELLE EKLUND

AKTUELL: Driver Bella Dukar AB
ÅLDER: 28 år
BOR: Särö
FAMILJ: Gift med Magnus, 30 år, hunden Kellie 3 år.
INTRESSEN: Blommor, inredning, skapande, pyssel, jobba kreativt och resa.
HEMSIDA: belladukar.se

Bildtext:

KREATIV. Isabelle ”Bella” Eklund gillar blommor. Nu har hon startat ett företag som erbjuder prenumeration på buketter.

FOTO: Christina Nordwall

TEXT: Christina Nordwall, 0300-521362, christina.nordwall@norrahalland.se

(Artikel slut)

Artikeln ligger nu även inne online på deras hemsida, klicka här för att komma direkt till artikeln.

För er som vill prenumerera på blommor via oss på Bella Dukar är vi alltid redo att ta era beställningar och svara på frågor.

Soliga kramar!

Isabelle på Bella Dukar