fbpx

Stort, stort grattis på födelsedagen!

Är det någon dag av alla 365 dagar (366 i år i och med att det är skottår!) du ska ”ta en vild chansning” och utbrista detta till valfri person på stan är det just idag du ska göra det. Den 15 april är nämligen Sveriges vanligaste födelsedag (så detta borde innebära att 15 juli är dagen då flest svenskar… ja, ni vet!).

Denna uppgiften varierar litegrann mellan åren och beroende på vilken källa man använder sig av, men april är verkligen födelse-boom överlag då de 8 vanligaste födelsedagarna inträffar just i april månad.

Så chansen är stor att du, om du loggar in på Facebook, har ett gäng kompisar som idag blir ett helt år äldre, klokare och bättre – glöm inte av att skicka iväg en grattis-hälsning till dem dagen till ära!

Så hur firar vi alla våra nära och kära? Varför inte ge bort en grymt uppskattad blomsterprenumeration (nytt helt inlägg om varför en prenumeration på blommor är världens bästa present kommer nästa vecka) till någon du tycker om?

Några av våra kunder som prenumererar på blommor till kontoret har tagit detta ett steg längre och hakat på vår grymt smarta tjänst där de skickar över en databas via Excel där alla anställda på bolaget har sin födelsedag uppskriven, så kommer vi på Bella Dukar och levererar en otroligt uppskattad gåva från arbetsgivare till alla anställda varje gång det vankas födelsedagsfirande i fikarummet. Grymt enkelt och uppskattat till tusen! Kontakta oss om ni på ert företag vill ha en liknande lösning.

Så återigen, stort grattis på födelsedagen till alla underbara människor där ute. Ni leve, hipp-hipp HURRA, HURRA, HURRA, HURRAAAAA!

Stor kram!

Isabelle på Bella Dukar