fbpx

Om Bella Dukar

“Jag älskar när livet ger en det där lilla extra som förhöjer vardagen och gör tillvaron till en sann njutning! Vi måste lära oss att stanna upp och njuta av allt det härliga livet har att erbjuda – för tiden rusar iväg och den alltmer stressiga vardagen gör det viktigare och viktigare för oss att sätta guldkant på tillvaron. Där kommer Bella Dukar in i bilden.”

Om Bella själv får välja

“Livet är fantastiskt. Varje dag! Med Bella Dukar och våra underbara blombuketter på prenumeration är det helt okej att få längta till en speciell veckodag – men glöm för allt i världen inte av att leva livet de andra dagarna under veckan heller!

Låt våra buketter hjälpa till att sprida lite glädje och guldkant i din vardag. Låt dem få ackompanjera både en finare lördagsmiddag i goda vänners lag, och en vardaglig tisdagsmiddag mitt i vardagsstressen. För innan du vet ordet av kommer Bella Dukar och plingar på dörren med din nästa leverans – och då är det dags att återigen få en njutningsboost som bara en vacker färsk blombukett kan ge dig.” 

Kram,
Isabelle på Bella Dukar

Bella Dukar erbjuder blombuketter på prenumeration samt dukning & styling vid bröllop och event, och riktar sig både till dig som privatperson och till företag. Du kan alltid nå oss på info@belladukar.se eller via formuläret på denna sidan om du har några som helst frågor eller funderingar kring det vi erbjuder.

Börja chatta med oss här

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev!