fbpx

Prenumerera på blommor

Vill du sätta guldkant på tillvaron  om och om igen? Prenumerera på blommor! Känslan och doften av en färsk blombukett är svårslaget. Och visst kan väl ingenting såsom en blombukett få ett rum att lyfta till nya höjder och ingjuta en känsla av ett trivsamt hem där folk vill spendera tid?

Med Bella Dukar kan du prenumerera på Bellas fantastiska blombuketter som levereras direkt till din dörr varje-, varannan-, eller var fjärde vecka. Du väljer själv storlek på buketten och hur ofta du vill ha blommor levererade.

Varför ska du prenumerera på blommor hos Bella Dukar?

Bella Dukars blommor på prenumeration är bra för både din plånbok och för vår miljö!

Med vår prenumeration drar du nytta av att vi inte betalar dyra lokalhyror som vanliga blomsteraffärer gör. Inte beställer vi heller hem fler blommor än de vi verkligen säljer. Dessa faktorer leder till att vi kan hålla låga priser på våra buketter, samtidigt som vi inte har något som helst svinn. Vi har dessutom alltid fri frakt med bud ända hem till dörren på alla våra abonnemang.

Ett tips är att ge bort en blomsterprenumeration som present till någon du tycker om. Perfekt som födelsedagspresent, inflyttningspresent eller varför inte en “Jag-älskar-dig-present” till din kärlek? En prenumeration av blommor är en otroligt uppskattad present som skänker glädje varje gång Bella Dukar kommer och knackar på dörren.

Prenumerationsbetalningar hanteras tryggt och säkert av Klarna.

 

Vad väntar du på? Prenumerera på blommor och sätt guldkant på tillvaron!

Börja chatta med oss här

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev!