fbpx

”Era blommor är så otroligt vackra!”

”Min blomsterprenumeration hos er är verkligen helt magisk och skapar så mycket glädje!”

”De håller mycket längre än de jag tidigare köpte i den lokala blomsterbutiken”

Detta är några av alla fantastiska kommentarer vi mottagit från nöjda prenumeranter – och detta gör oss såklart så otroligt stolta och glada. Och vilken grym motivation det blir för oss att hålla uppe ångan och fortsätta leverera blommor som överträffar våra kunders högt ställda förväntningar! Vi på Bella Dukar vill rikta ett så otroligt stort tack och oändligt med kärlek till alla underbara människor som vi får äran att göra glada. TACK! <3

Ett skäl till att våra blommor håller längre än vad folk kanske är vana vid är att de så kallade ”ledtiderna” från odlare till våra kunder förkortas avsevärt jämfört med om man köper blommorna direkt i butik. Man slipper helt enkelt den extra tid det tar för grossister att leverera till blombutiken, och vem vet hur länge blomsterhandlaren förvarar blommorna innan de når dig som kund?

Sedan lägger vi givetvis stort fokus på att bara välja blommor av riktigt hög kvalitet – inga undermåliga blommor som av olika anledningar inte håller den kvaliteten vi önskar når våra prenumeranter. Något vi såklart lägger otroligt stor yrkesstolthet i!

Men som allt annat här i livet vara inget för evigt, men ovan anledningar gör åtminstone att vi skapar så bra förutsättningar som möjligt för ett långvarigt och vackert liv för våra buketter. Om du dessutom följer nedan steg har du möjligheten att förlänga livet och bevara glansen på dina växtvänner ytterligare:

1. Snitta blommorna med en kniv som är vass nog för jobbet
2. Använd medföljande växtnäring genom att hälla i det i vattnet
3. Placera inte blommorna för varmt (direkt solljus)
4. Ta bort blad som hamnar under vattenytan
5. Byt vatten efter några dagar
6. I samband med vattenbyte, snitta även om stjälkarna

Dessa 6 tips kommer garanterat få blommorna att hålla längre än ifall man inte utför dem. Kom dock ihåg att olika snittblommor har olika livslängd – därför kan du med glädje bevara de blommorna som fortfarande är pigga & fräscha när andra börjar vissna. Släng därför inte hela buketten på samma gång! Plocka helt enkelt ut godbitarna och fördela med fördel ut dem i småvaser på olika ställen i ditt hem; exempelvis kanske du kan placera en vas med lite eukalyptus i badrummet när resterande blommor gått i graven kanske?

Så där ja… nu har du fått lite tips på hur du kramar ut lite extra livslängd för dina vackra blommor från Bella Dukar. Tveka inte att höra av dig på info@belladukar.se om du har några ytterligare frågor. Och för Guds skull – är du inte redan prenumerant är det hög tid att signa upp dig så att även du kan njuta av vackra blommor varje vecka!

Kram på er alla!

Isabelle på Bella Dukar