fbpx

Blommor är historiskt sett det absolut bästa sättet att genom en gåva säga till en person att man bryr sig om denne. Varför då inte säga det igen, igen & igen?

Jag kan med stolthet och fullständig övertygelse säga att en prenumeration av blommor är världens bästa present! Det fullständigt skriker verkligen; ”Jag tycker så mycket om dig!” på ett sätt som få (om någon?) andra gåvor gör. Och det fantastiska med blommor är att det inte bara passar sig till sin sambo, partner, man eller fru – det passar precis lika bra till ens mamma, pappa, syster, bror, kompis eller kollega. Det viktiga är att det kommunicerar att man bryr sig om den som mottar blommorna.

Så vilka är egentligen mina prenumeranter? Först och främst är det givetvis inte bara människor som köper för att ge bort i present. De flesta av våra prenumeranter köper faktisk till sig själva för att de varje (eller varannan/var fjärde) vecka njuter av att få in en vacker skapelse i sitt hem som gör att de trivs och mår bra där man faktiskt spenderar en väldigt stor del av sin tid. Men vilka är det som klickar hem våra blommor på nätet för att överraska någon de tycker om (som sagt, sig själva ofta)? Vi går igenom de vanligaste köparna här!

1. Romantikern

Detta är personen (i de flesta fall mannen!) som letar efter en riktigt romantisk present till sin partner. Alla hjärtans dag såg vi såklart en boom av dessa gåvor, men den allra vanligaste är att man köper det som en födelsedagspresent till sin älskade. Många män har lite problem med att hitta den perfekta presenten som säger ”Jag älskar dig!” på bästa sätt, och därför har de fastnat för en blomsterprenumeration både för att blommor givetvis säger just detta, men även för att deras partner blir påmind om detta VARJE GÅNG Bella Dukar plingar på dörren för att leverera en magiskt vacker bukett.

2.  Den omtänksamma vännen

Ibland behöver våra nära vänner ett extra omhändertagande. Kanske behöver de muntras upp då livet inte går helt som på räls? Kanske är det på sin plats med en fin gåva för att fira att de flyttat till en ny boende? Eller varför inte en blomsterprenumeration för att visa sin glädje och stolthet över att någon blivit befordrad eller bytt arbetsplats? Möjligheterna är närmast oändliga!

3. Inredaren

Det är sååååå många människor som är så intresserade av, och duktiga på att inreda sina hem. Det är bara att kika in på Instagram och klicka runt så ser man hur otroligt på tapeten det är med inredning och styling. Här har vi en hel del kunder som fullkomligt älskar när Bella Dukars senaste leverans kommer så att de kan använda den i deras nuvarande (och ständigt förändrande) heminredning. Då jag hela tiden utformar ”Veckans bukett” efter säsong och trender fungerar blommorna även som inspiration för hur våra kunder fixar, trixar och förändrar.

4. Företagen

Människor arbetar på och besöker företag – och företag är faktiskt summan av de människor (både anställda och kunder) som på något sätt ingår i företaget. Detta är inget nytt påhitt utan företag har i viss utsträckning länge beställt blommor till receptionen, konferensrummet och kontorslandskapet. Detta är givetvis något även vi på Bella Dukar levererar. Våra företagskunder älskar framförallt det hantverk som ligger bakom våra buketter, och självklart uppskattar de att det vid varje leverans är en ny komposition som gäller. Varför lägga detta på en HR-person som kanske inte alls har rätt känsla för det hela när man kan köpa in det av oss? Personal som vistas i en härlig miljö trivs och mår bra, vilket också gör att de presterar och mår bättre. En liten investering i det stora hela – men vilken otrolig skillnad det kan göra! Dessutom en kanongrej att ge bort till den viktiga kunden eller ”Månadens anställda”.

5. Latmasken

Låt oss vara ärliga. Alla har varken kraften, kreativiteten eller intresset av att själva tänka fram och plocka ut den perfekta kompositionen för buketten man inhandlar. Där kommer vi in i det hela och ser till att även dessa människor kan njuta av det vackra i livet! I denna kategorin kan vi även lägga de som faktiskt inte har ögat/känslan för vilken skillnad man kan uppnå med en vacker blombukett på middagsbordet när man har gäster hemma för middag. ”Men herregud, har du köpt blommor till lägenheten?! Det har du aldrig gjort innan.” är en kommentar som vissa människor får den gången de faktiskt (utan att riktigt förstå varför!) ställer fram en härlig bukett i en fin vas. Ta det lugnt alla latmaskar – med Bella Dukar är du i trygga händer 🙂

Där har vi dem! Där har du Bella Dukars ”standardkunder”. Sedan finns det givetvis även de som köper en prenumeration för att bl.a. säga ”förlåt”, ”krya på dig” eller vad det än må vara. Alla våra fantastiska kunder är unika på sitt sätt och givetvis varmt välkomna in i Bella Dukar-familjen.

Så vad säger du? Är du övertygad än? Börja prenumerera på blommor redan idag så kommer vi snart och knackar på din dörr.

Blommiga kramar!

Isabelle på Bella Dukar